Keväällä opitaan uutta – Tutustu tammikuun koulutuksiin!

Hyvää alkanutta vuotta urheiluväki ja menestystä tulevaan vuoteen!

Kevät on parasta aikaa itsensä kehittämiselle ja oman osaamisen lisäämiselle! Sport Momentumin kevään tarjonnassa on laajasti erilaisia koulutuksia niin valmentajille kuin seuratoimijoillekin. Tarjonta päivittyy lähiviikkoina verkkosivuillemme, pysy kuulolla! Aivan vuoden alkuun on tarjolla alla olevat koulutukset: Ilmoittautuminen on käynnissä juuri nyt, joten tutustu koulutuksiin, ilmoittaudu mukaan ja nappaa itsellesi inspiraatiota heti kauden alkuun.

Tammikuussa tapahtuu:

💎 Fysiikkavalmennuksen webinaari: Tiistaina 24.1. verkossa

Aihe: Monipuolinen ja tarkoitusta vastaava alkulämmittely. Tässä valmentajille suunnatussa webinaarissa pureudutaan aiheeseen, kuinka valmistaa urheilijat tarkoituksenmukaisesti alkulämmittelyn avulla itse suoritukseen. Miten suunnitella hyvä alkulämmittely ja ennenkaikkea, kuinka valmentajana kommunikoit alkulämmittelystä ja sen merkityksestä urheilijoille. Koulutuksessa huomioidaan osalloistujien omat lajit! Kouluttaja Sami Lund.

💎 Seuratoimijan jaksaminen –koulutus: Osa 1 lauantai 28.1. Tampereella

Tämä 3-osainen koulutus on tarkoitettu kaikille seuraorganisaatiossa toimiville työntekijöille, valmentajille ja luottamustoimisille toimijoille lajista riippumatta. Ensimmäisen osan aiheena: Seuran hyvinvointi alkaa sinusta! Miten seuratyö eroaa ”tavallisesta” työstä? Mistä kaikki lähtee? Arvot ja kognitiivinen kolmio. Oman ajattelun huomioimisen tärkeys. Pääkouluttaja Inga Ärnfors.

Ilmoittautuminen käynnissä nyt – Tule mukaan!

https://sportmomentum.fi/kauppa/

#sportmomentum #valmentaja #valmentajakoulutus #seuratoimija #seuratoimijakoulutus #kehonkyky #mielenvoima #johtamisentaito