Meistä

Tutustu tiimiimme! Sport Momentumin kolme perustajaa ovat kaikki oman alansa ammattilaisia ja urheilukentän intohimoisia kehittäjiä. Kolmen osakkaan omista osa-alueista muodostuu myös Sport Momentumin kivijalka: Kehon kyky eli fysiikkavalmennus, mielen voima eli psyykkiset taidot ja johtamisen taito eli johtamisen ja urheiluseuratoiminnan laatu.

Sami Lund

Kehon kyky | Sami

Sami Lund on tamperelainen ammatti-valmentaja, joka elää ja hengittää urheilun maailmaa. Hän pitää niin itse liikkumisesta, kuin myös ihmisten liikuttamisesta.

Lue lisää Samista >>

Sami Lund
sami(at)sportmomentum.fi
040 759 9620

Mirelle Lund

Mielen voima | Mirelle

Mirelle Lund on tamperelainen psyykkinen valmentaja. Hän innostuu ja inspiroituu tarinoista, onnistumisista ja itsensä kehittämisestä.

Lue lisää Mirellestä >>

Mirelle Lund
mirelle(at)sportmomentum.fi
044 526 5800

Heli Jääskö

Johtamisen taito | Heli

Heli Jääskö on oululainen pitkän linjan seurajohtaja ja seuratoimija. Hän innostuu tiimityöskentelystä ja tulosten tavoitteellisesta asettamisesta.

Lue lisää Helistä >>

Heli Jääskö
heli(at)sportmomentum.fi

Meidän tiimi

Sport Momentumin tiimissä on maan parasta valmennus- ja seurakehittämisen osaamista! Tämän urheiluosaajien verkoston kautta saat aina tiimistämme tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat ammattilaiset sparraamaan, valmentamaan ja kouluttamaan, matkalla huipulle! Tutustu tiimiläisiimme alta ja ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Vesa Kuparinen

Vesa Kuparinen

Vesa on urheilufysioterapian superammattilainen. Hän työskentelee Olympiakomitean vastuufysioterapeuttina ja pääkaupunkiseudun urheiluakatemia URHEAn vastaavana urheilufysioterapeuttina. Vesalla on monipuolinen ja laaja näkemys niin yksilöurheilusta kuin joukkuelajeistakin. Hän on todellinen sparraaja, niin urheilijoille kuin valmentajillekin! Vesalle kaikki kaikessa ja keskiössä on ihminen: Valmentamisen kokonaisuudessa hän huomioi aina urheilijan kokonaisvaltaisesti, tämän tason ja tavoitteet huomioiden.

Tommi Pärmäkoski

Tommi Pärmäkoski

Tommilla on pitkä valmentajaura eri lajien parissa. Hän on toiminut fysiikkavalmentajana mm. Sebastian Vettelille, lentopallon miesten ja naisten maajoukkueille sekä Pelicansin ja Tapparan organisaatioissa. Pitkä ura Kuortaneen valmennuskeskuksessa on tarjonnut hyvät mahdollisuudet kokonaisvaltaisen valmennuksen ymmärtämiseen. Urheilussa häntä kiinnostaa jatkuva oppiminen, tällä alalla ei tule koskaan valmiiksi. Valmennuksien ohella Tommi on luennoi seminaareissa kotimaassa ja kansainvälisesti. Koulutukseltaan hän on Liikuntatieteiden kandidaatti.

Jaakko Ojaniemi

Jaakko Ojaniemi

Jaakko on rautainen ammattivalmentaja, ex-olympiaurheilija 10-ottelussa. Valmentajaurallaan hän on toiminut mm. F1 -kuljettaja Valtteri Bottaksen kuntovalmentajana. Jaakolla on lajitaustansa kautta laajasti kokemusta ja näkemystä monipuolisen harjoittelun merkityksestä.

Tapio Korjus

Tapio Korjus

Tapio on Kuortaneen urheiluopiston rehtori. Hän on keihäänheiton olympiavoittaja ja toiminut myös keihäänheiton lajivalmentajana. Tapiolla on laaja kokemus huippu-urheilusta ja liikunnasta eri sektoreilta, aina kenttätoiminnoista johtamiseen erilaisissa toimintakulttuureissa ja -ympäristöissä.

Mari Saarinen

Mari ”Martsa” Saarinen

Mari on valmennuksen ammattilainen, jolla on utelias luonne, luova mieli ja ratkaisukeskeinen ajatusmaailma. Marin taustat ovat jääkiekon parissa, urheiijana hän on moninkertainen arvokisamitalisti (1x Olympia, 3x MM, 2x SM) ja peliura käsittää 15 kautta Naisten SM-tasolla sekä 10 kautta Naisleijonissa. Valmentajana hän on työskennellyt Naisten Liigan joukkueiden ja N16 Leijonapentujen parissa tuloksellisesti. Marin koulutustaustaan kuuluvat UrVa, VAT, psyykkinen valmennus, strateginen johtaminen ja organisaatiokäyttäytyminen.

Sari Sirkkiä

Sari Sirkkiä

Yksi Suomen kokeneimmista naisurheilutoimittajista tuo verkostoon viestinnän asiantuntemusta! Sari on konsultoinut vuosien ajan eri seura- ja lajitoimijoita sekä mm. kouluttanut VAT-ja VEAT-opiskelijoita Varalassa. Erikoisalana mediavaikuttaminen, ryhmädynamiikka, median hyödyntäminen valmennuksessa, seuraviestinnän kehittäminen, kriisiviestintä sekä erilaiset puhe- ja esiintymiskoulutukset. Räätälöidyt media-, esiintymis- ja haastattelukoulutukset varattavissa seuroille, laijiliitoille, urheilijoille ja valmentajille. Kriisiviestinnän konsultointi.

Nenne Amnell

Nenne Amnell

Nenne on vahva coachingin ammattilainen, arjessa hän työskentelee johtamisen sekä tiimien onnistumisen ja itseohjatuvuuden parissa. Iloa ja virtaa Nennen elämään tuovat liikunta ja luonto. Häntä motivoi oppiminen, erityisesti kokemuksellinen oppiminen. Juuri siksi Nennen ensimmäinen tutkinto olikin kasvatustietieteen puolelta, lisäksi hän on myös suorittanut liikunnan erikoistumisopinnot.

Mika Pieniniemi

Mika on rautainen urheiluosaaja jääkiekon parista. Hän toimii Oulun Kärpät 46 ry:n toiminnanjohtajana, vt. valmennuspäällikkönä ja valmentajana. Jääkiekkovalmentajana hän on työskennellyt Oulun Kärpissä, Porin Ässissä ja Kuopion KalPassa. Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana Mika toimi lokakuusta 2012 kevääseen 2014 saakka.

Juha ”Upi” Antikainen

Upi toimii Varalan valmennuskeskuksen ja Tampereen urheiluakatemian valmennuksen kehittäjänä sekä Seinäjoen Maila-Jussien naisten Superpesis-joukkueen pelinjohtajana. Hän on toiminut myös pesäpalloliiton koulutusvastaavana vieden liiton koulutusuudistusta eteenpäin. Vahvan pesäpallotaustan lisäksi Upi toimii usean lajin parissa Varalassa. Hän on vahvimmillaan kokonaisuuksien visioinnissa ja luotettava kumppani joka hoitaa oman tonttinsa varmuudella: ”Olen luotettava sotaratsu. Missä tarvitset kopittajaa, niin tässä on hyvä sellainen!”

uusi kumppani

Pysy kuulolla

Uusia kumppaneita tulossa!