Seuratoimijan jaksaminen -koulutuskokonaisuus starttaa keväällä

Miten teidän seurassa jaksetaan? Miten sinä voit seuratoimijana? Riittääkö virtaa?

Keväällä starttaa uusi upea koulutuskokonaisuus, jossa pureudumme seuratoimijan jaksamiseen! 3-osainen koulutus on tarkoitettu kaikille seuraorganisaatiossa toimiville työntekijöille, valmentajille ja luottamustoimisille toimijoille lajista riippumatta.

– Osa 1 lauantai 28.1., aihe: Seuran hyvinvointi alkaa sinusta
– Osa 2 lauantai 4.3., aihe: Konkreettiset työkalut arkeen
– Osa 3 lauantai 1.4., aihe: Voittajana hyvinvoiva minä ja pirteä seura

Ensimmäisessä osassa käsittelemme mm. seuratyön erityispiirteitä, työhyvinvointia, työn suunnittelua ja esimiestyötä. Miten ottaa haltuun oma epämukavuusalue tai miten loistaa siinä, missä tietää olevansa hyvä

Toisessa osassa pureudumme konkreettisesti toimenpiteisiin ja tunnistamme seuran ja lajin sisäisiä toimintamalleja. Aiheina mm. oman ajattelun kompastuskivien tunnistaminen ja julkituominen, oma motivaatio, seurahengen luominen päivittäisillä sanavalinnoilla, seuratyön johtaminen ja ilmapiirin kehittäminen.

Kolmannessa osassa kokoamme koulutuksen antia yhteen ja keskustelemme mm. miten toimenpiteitä viedään arkeen ja miten voimme arjessa mitata onnistumistamme. Miten omasta hyvinvoinnista huolehtimalla kehitymme myös seuratoimijoina?

Bonuksena kurssipäivien välille osallistujat saavat motivoivia kotitehtäviä, joiden avulla kurssin oppeja viedään aktiivisesti omaan seura-arkeen ja omaan toimintaan kevään aikana!

Pääkouluttajana toimii Inga Ärnfors. Inga on tuttu näky pesäpallon kentiltä useamman vuosikymmenen ajalta. Hänellä on takanaan jo 13 vuotta töitä laidasta laitaan lajiliiton alueorganisaatioissa ja urheiluseuroissa, muun muassa toiminnanjohtajana. Kurssipäivien aikana vierailevat mukana myös huippukouluttajat Upi Antikainen, Mirelle Lund ja Heli Jääskö. Koulutus järjestetään Sastamalassa.

Lisätietoja:
📞 0407055708 Inga
📞 0445265800 Mirelle
📧