Mielen voima psyykkiset valmennukset ja koulutukset

Mielen voima

Mielen voima

Psyykkiset taidot ovat yhteydessä ihmisen yleiseen hyvinvointiin. Kaikki perustuu itsetuntemukseen; kuka olen, mitä haluan, miten toimin ja olen vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Itsensä tunteminen auttaa meitä tekemään parempia valintoja itsellemme ja elämään parempaa elämää.

Urheilun näkökulmasta psyykkiset taidot auttavat meitä haastamaan itseämme oman suorituskyvyn äärirajoille ja niiden yli. Kun kiinnostuksen kohteena on psyykkisen suorituskyvyn ja suorituksen kehittäminen, tarvitaan ymmärrystä siitä, mitä tietoa ja miten ihmisen mieli käsittelee ja mikä kaikki vaikuttaa suoritukseen.

Kutsu osaajamme sparraamaan!

Psyykkisten taitojen koulutus seuran valmentajille

Onko seurallasi pitkän tähtäimen tavoitteet, halu tehdä laadukasta työtä myös psyykkisen valmennuksen osa-alueella ja jalkauttaa osaamista laajasti koko seuralle? Koulutuksen tavoitteena on seuran valmentajien osaamisen kehittäminen, koulutus ja sparraus. Koulutuksesta seuran valmentajat saavat tietoa, kuinka voi paremmin hyödyntää psyykkisten taitojen harjoittelua urheilijoiden kanssa arjessa. Linkitämme taitojen harjoittelua vahvasti arjen harjoituksiin ja kyseiseen lajiin.

 • Psyykkisten taitojen harjoittelun suunnittelu seuralle ja/tai joukkueelle
 • Valmentajien coachaus, perusteiden läpikäynti, lajinomaisuus, harjoitteet, treenien suunnittelu ja jaksotuksen mukainen ohjeistus
 • Tiimipalaveri

Koulutus voidaan liittää yhteen esimerkiksi joukkueen tai seuran urheilijoiden psyykkiseen valmennukseen. Tällöin psyykkinen valmentaja käy seurassa valmentamassa esimimerkiksi kerran kuussa ja pohjustaa samalla seuraavan psyykkisen valmennuksen aiheen, jota seuran omat valmentajat toteuttavat arjessa seuraavat kolme viikkoa. Kuukauden keskellä pidämme välipalaverin, jossa käymme läpi tilannetta ja case-esimerkkejä siitä, kuinka harjoittelu sujunut. Näin tuodaan yhdellä kertaa sekä urheilijoille että valmentajille lisää oppia ja nostetaan yhdessä tekemisen päivittäistä laatua.

 • Valmentajan työnohjaus:
  113€ / 60min (sis. alv. 24 %)
 • Tiimityönohjaus 2-6 hlö
  226€ / 60min (sis. alv. 24 %)
 • Yksilösparri:
  150€ / 60min (sis. alv. 24 %)
 • Tiimi sparrit 2-6 hlö:
  300€ / 60min (sis. alv. 24 %)

Teemme ammattitaidolla psyykkistä valmennusta yksilöille ja joukkueille, aina yksittäisistä valmennuskerroista laajempiin kokonaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, suunnitellaan yhdessä tavoitteitanne vastaava kokonaisuus!

 • Yksilöohjaus psyykkinen:
  90€ / 45min (sis. alv. 24 %)
 • Ryhmien valmennukset:
  hinta sovitaan erikseen

Mielen voima –osa-alueesta Sport Momentumilla vastaa

Mirelle Lund
044 5265800
mirelle(at)sportmomentum.fi

Kysy palveluistamme lisää!

Ota yhteyttä

  Asiani koskee
  Kehon kykyMielen voimaJohtamisen taitoMuu

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.