Kehon kyky - valmennukset ja koulutukset

Kehon kyky

Kehon kyky

Kehon kyky on paljon muutakin kuin lihaksia ja fyysisyyttä. Se on taitoa käyttää omaa kehoa kulloisenkin suorituksen vaatimalla tavalla tehokkaasti ja terveellisesti. Uskomme monipuoliseen kehon käyttämiseen kunkin lajin erityisvaatimukset huomioonottaen ja toteutamme laadukkaat fysiikkavalmennukset eri lajien tarpeet huomioiden, niin yksilöille kuin joukkueillekin. Erikoisalana Sport Momentumin tarjonnassa on rytmiliikekyvyn parantaminen ja sen vieminen osaksi omaa lajia.

Ominaisuus on kykyä, kyky on taitoa ja taito on rytmiä!

Kutsu osaajamme sparraamaan!

Nosta seuran urheilijoiden kehon kyky uudelle tasolle ja lisää valmentajien osaamistasoa asiantuntijoidemme avulla! Sport Momentumin kautta saat ominaisuusvalmennukset säännölliseen harjoitteluun, tarkasti omalle lajille ja urheilijoillesi suunniteltuna, lajin vaatimukset ja kausisuunnitelmat huomioiden. Kartoitamme yhdessä ja sovimme kulloinkin ajankohtaisen kehitettävän ominaisuuden sekä harjoittelun jaksotuksen tapauskohtaisesti.

Rytmiikkakoulutus seuran valmentajille

Onko tavoitteenanne seuran kaikkien valmentajien osaamisen kehittäminen ja valmennuksen laadun lisääminen pitkäjänteisesti? Tämä koulutus antaa seuran valmentajille eväät kehittää rytmiikka-ominaisuuden valmentamista ja yhdistää nämä tukemaan lajiharjoittelua.

Koulutus sisältää:

 • Rytmiikkaharjoittelun suunnittelu seuralle tai yksittäiselle joukkueelle
 • Valmentajien coachaus, perusteiden läpikäynti, liikepankit, harjoitteet, treenien suunnittelu ja jaksotuksen mukainen ohjeistus
 • Tiimipalaveri

Rytmiikkaharjoittelun suunnittelusssa otetaan huomioon kyseessä olevan lajin eri harjoituskaudet: Valmistava kausi / kisakausi / ylimenokausi. Seura tai joukkue voi toivoa jonkin kauden erityistä painotusta tai suunnitelma voidaan tehdä koko vuotta koskevaksi.

Rytmiikkakoulutuksen tapaamisia on vuodessa yhteisesti sopivaksi katsottu määrä, useimmiten 6-12 kertaa. Yksi kerta pitää sisällään lajille sopivan rytmisen ominaisuusvalmennuksen suunnittelun, 2t valmentajien coachausta, 1t välipalaveri ja tähän kuuluvat toimistotyöt. Valmennussuunnitelma jää seuran käyttöön myös tuleville vuosille!

 • Valmentajan työnohjaus:
  113€ / 60min (sis. alv. 24 %)
 • Tiimityönohjaus 2-6 hlö
  226€ / 60min (sis. alv. 24 %)
 • Yksilösparri:
  150€ / 60min (sis. alv. 24 %)
 • Tiimi sparrit 2-6 hlö:
  300€ / 60min (sis. alv. 24 %)

Teemme ammattitaidolla ja laadukkaasti ominaisuusvalmennukset yksilöille ja joukkueille, kunkin lajin ominaispiirteet ja tavoitteet huomioiden. Ota yhteyttä ja kysy lisää, suunnitellaan yhdessä tavoitteitanne vastaava kokonaisuus!

 • Yksilöohjaus fysiikka:
  70€ / 45min (sis. alv. 10 %)
 • Ryhmien valmennukset:
  hinta sovitaan erikseen

Kehon kyky –osa-alueesta Sport Momentumilla vastaa

Sami Lund
040 7599620
sami(at)sportmomentum.fi

Kysy palveluistamme lisää!

Ota yhteyttä

  Asiani koskee
  Kehon kykyMielen voimaJohtamisen taitoMuu

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.