Taitava Valmentaja seminaari saa jatkoa

Liikkuvuus on voimaa!

Sport Momentumin fysiikka tiimi (Tommi, Vesa ja Sami) järjestää syksyllä 2023 Taitava valmentaja seminaarit. Kaksiosaisessa seminaarissa aiheena on liikkuvuus. Kuinka siitä saadaan tehoa liikkeeseen? Mitä liikkuvuudella on tekemistä voiman kanssa ja kuinka ennaltaehkäistään vammoja.

Osa 1: Toimintakykyinen keho (keho tuloksen tekijänä) 6.9

Liikkuvuusharjoittelun avulla voit parantaa nivelten liikkuvuutta ja laajentaa liikeratoja. Tämä mahdollistaa suuremman liikkumisen alueen eri nivelissä. Laajempi liikerata parantaa suorituskykyä monissa lajeissa ja aktiviteeteissa, kuten voimaharjoittelussa, juoksussa, hyppäämisessä ja urheilussa yleisesti.

Osa 2: Liikkuvuus on voimaa 25.10

Hyvä liikkuvuus mahdollistaa lihaksille paremman mahdollisuuden tuottaa voimaa. Kun nivelten liikkuvuus on rajoittunut, lihakset eivät pysty toimimaan optimaalisesti, mikä voi heikentää suorituskykyä. Esimerkiksi syvät kyykyt vaativat hyvää nilkan, polven ja lonkan liikkuvuutta, jotta pystytään tuottamaan maksimaalista voimaa ja suorittamaan liike oikein.

Molemmat koulutukset ovat pääkaupunkiseudulla ja paikkoja on rajoitetusti. Enakkoilmoittautumalla varmistat oman paikkasi.