Syyskauden 2-tuntiset Sporttiwebinaarit tulevat taas, katso täältä kurssit ja aikataulut!

Syyskauden napakat kaksituntiset etäkurssit suosituista aiheista tulevat taas! Sport Momentumin Sporttiwebinaarit on suunnattu urheilijoille, valmentajille ja seuratoimijoille lajista riippumatta Tsekkaa alta lista syyskauden Sporttiwebinaareista ja ilmoittaudu pian mukaan!

– – – – –

Mielen voima: Urheilijan itseluottamus ja kuinka sitä vahvistetaan?

Missä ja milloin: Tiistai 27.9.2022 klo 17.00-19.00 Zoom-etäyhteyksin

Sisältö:Tässä webinaarissa olemme tärkeän psyykkisen valmennuksen aiheen äärellä, joka koskettaa kaikkia urheilijoita ja valmentajia. Millaisin eri tavoin itseluottamus vaikuttaa suoritukseen? Kuinka voimme valmentajina edesauttaa hyvän itseluottamuksen kehittymistä omille urheilijoillemme? Näihin ja moniin muihin urheilijan itseluottamusta käsitteleviin kysymyksiin saat vastauksia tästä webinaarista. Tule kuulolle lisäämään psyykkisen valmennuksen osaamistasi valmentajana ja samalla vaihtamaan ajatuksia muiden valmentajien kanssa tästä tärkeästä aiheesta!

Hinta: 30e/hlö tai 5+ hlö ryhmät 25e/hlö

Ilmoittaudu osoitteessa: https://sportmomentum.fi/tuote/sporttiwebinaari-urheilijan-itseluottamus-ja-kuinka-sita-vahvistetaan/

– – – – –

Kehon kyky: Miten suunnitella monipuolinen ja tarkoitusta vastaava alkulämmittely?

Missä ja milloin: Maanantai 5.10.2022 klo 17.00-19.00 Zoom-etäyhteyksin

Sisältö: Onko alkulämpö pakkopullaa tai toistaa aina samaa kaavaa? Tässä valmentajille suunnatussa webinaarissa pureudutaan aiheeseen, kuinka valmistaa urheilijat tarkoituksenmukaisesti alkulämmittelyn avulla itse suoritukseen. Miten suunnitella hyvä alkulämmittely ja ennenkaikkea, kuinka valmentajana kommunikoit alkulämmittelystä ja sen merkityksestä urheilijoille. Tule nappaamaan parhaat vinkit ja uudet ideat omaan tekemiseesi – ja vaihtamaan ajatuksia aiheen tiimoilta muiden valmentajien kanssa!

Hinta: 30e/hlö tai 5+ hlö ryhmät 25e/hlö

Ilmoittaudu osoitteessa: https://sportmomentum.fi/tuote/sporttiwebinaari-miten-suunnitella-monipuolinen-ja-tarkoitusta-vastaava-alkulammittely/

– – – – –

Seuratoiminta: Miten sitouttaa seuratoimijoita?

Missä ja milloin: Tiistai 1.11.2022 klo 17.00-19.00 Zoom-etäyhteyksin

Sisältö: Nyt puhutaan urheiluseurojen ikuisuuskysymyksestä! Usein keskitytään seuratoimijoiden rekrytoimiseen, muttei niinkään siihen mikä seuratoimijat saisi viihtymään seurassa vuosien ajan. Kuinka heitä voisi innostaa ja ohjata löytämään uutta kipinää seuratoimijuuteen myös silloin, kun kiinnostus näyttää hiipuvan? Tule lisäämään seuratoiminnan osaamistasi, hakemaan parhaat vinkit omaan seuraasi ja verkostoitumaan muiden lajien edustajien kanssa!

Hinta: 30e/hlö tai 5+ hlö ryhmät 25e/hlö

Ilmoittaudu osoitteessa: https://sportmomentum.fi/tuote/sporttiwebinaari-miten-sitouttaa-seuratoimijoita/

Tule mukaan oppimaan ja inspiroitumaan!