Mitä aiheita sinä haluaisit kevään koulutuksiin? Vastaa ja vaikuta!

Hei valmentaja lajista riippumatta tai seuratoimija suomalaisen urheilun kentällä!

Vaikka syyskautta vielä mennään kovaa vauhtia, olemme me Sport Momentumilla kääntäneet jo katseet myös kevään suuntaan ja suunnittelemme juuri nyt koulutustarjontaamme keväälle. Tulossa on seminaareja, kursseja ja napakoita webinaareja.

Nyt me haluamme kuulla juuri sinulta, millaisista valmennuksen tai seuratoiminnan aiheista sinä haluasit kuulla lisää? Millaisten osa-alueiden ympärillä juuri sinä haluaisit omaa osaamistasi kartuttaa? Millaisia tapahtumia toivot keväälle, nähdäänkö läsnäkoulutuksissa vai ovatko etäkurssit juuri sinulle mieluisampia? Ehdota aiheita valmentajakoulutuksiin ja seuratoiminnan koulutuksiin!

Vastaa ja vaikuta! Käy laittamassa omat toiveesi meille tästä linkistä: https://forms.gle/wTk6KqRThrb79Vqj7

Voit halutessasi jättää myös nimesi ja yhteystietosi, jos haluat liittyä mukaan Sport Momentumin postituslistalle. Saat meiltä ensimmäisten joukossa uusimmat tiedot kevään koulutuksista ja kuulet uusimmat uutiset, mitä Sport Momentumin kentille kuuluu!

Kiitos osallistumisestasi jo ennakkoon! Jokainen vastaus on meille tärkeä, sillä haluamme suunnitella kaikki koulutuksemme juuri teille ja teidän tarpeisiinne!