Sport Momentumin arvopohja

Sport Momentum ketterästi ja ajanhermolla toimiva liikunta- ja urheilualan osaajien vahva verkosto. Tavoitteemme on menestyksen eväiden jakaminen, toisten sparraaminen entistä huikeampiin suorituksiin sekä liikunta- ja urheilualan interaktiivinen kehittäminen. Tarjoamme laaja-alaista ja laadukasta osaamista luentojen, sparrauksien, koulutusten ja valmennuksien kautta. Me haluamme olla mukana aktivoimassa lajien välistä keskustelua urheilun kentällä ja kannustamassa tietotaidon sekä ajatusten vaihtoon yli lajirajojen.

Meitä ja kaikkea toimintaamme Sport Momentumissa ohjaa yhteinen ja vahva arvopohja. Tutustu arvoihimme alta!

Arvo #1 Yhteisöllisyys – Tiimi

Tiedostamme paikkamme osana urheiluyhteisöä. Mukaudumme notkeasti erilaisiin toimintakulttuureihin ja tuomme yhdessä tekemisen fokusta kaikille kentille. Vaalimme yhteisöllisyyttä ja kehitämme sitä niin yhdessä asiakkaidemme kuin kaikkien kumppaniemme kanssa.

Arvo #2 Rohkeus – Voittaja-asenne

Asetamme rohkeasti tavoitteita asiakkaidemme kanssa ja tähtäämme niihin. Arvostamme ammattitaitoa ja osaamista, etsimme rohkeasti uusia innovatiivisia toimintapoja ja toimimme edelläkävijänä. Haastamme toisiamme huippusuorituksiin.

Arvo #3 Laatu – Oma 100%

Pyrimme kaikessa toiminnassamme korkeaan ja tinkimättömään laatuun. Tarjoamme asiakkaille aina aidon kohtaamisen ja asiakkaan tarpeisiin kohdistetun, laadukkaan palvelun. Annamme työssä kaikkemme ja hyödynnämme jokaisen hetken matkalla huipulle. #oma100

Tunnista tilanne. Tunnista hetki. Momentum, kentiltä kentille. Nyt on se hetki.

Kiinnostuitko? Lue lisää nettisivuiltamme ja ota meihin yhteyttä, niin vaihdetaan ajatuksia lisää!

Ota meihin yhteyttä!