Mirellen puheenvuoro motivaatiotekijöistä Cheerleadingliiton aluetapaamisessa

Perjantaina 1.4. Mirelle kävi vierailemassa Suomen Cheerleadingliiton pohjoisen alueen etätapaamisessa, jossa pohjoisen alueen seurojen valmentajat ja seuratoimijat kuuluvat vinkkejä urheilijan ja valmentajan motivaation ylläpitämiseen.

— Motivaatio ja innostuminen on tärkeää paitsi valmentajille ja urheilijoille, myös aivan kaikille seuratoimijoille. Mahtavaa kun paikalla oli paljon väkeä yli seurarajojen ja kiinnostus oli käsinkosketeltavaa, iloitsee Mirelle.

Cheerleadingliiton aluetapaamisissa toimijat kokoontuvat säännöllisesti kuulolle etätapaamisiin. Tärkeistä asioista keskustellaan osallistujien kesken omalla porukalla ja joskus etätapaamisiin kutsutaan ulkopuolinen asiantuntija tuomaan lisätietoa ja antamaan virikkeitä keskusteluun. Vierailu pohjoisen alueen etätapaamisessa oli Mirellelle positiivinen kokemus:

— Mahtavaa huomata, että Suomen Cheerleadingliitolla on tällainen järjestelmä, että alueellisia toimijoita kuullaan ja heille järjestetään omien toiveiden mukaista toimintaa. Oli mukava käydä puhumassa tärkeästä toiveaiheesta, josta kaikki saivat vinkkejä omaan tekemiseen.