Taitava valmentaja -seminaarisarja käynnistyy 30.5.

Taitava valmentaja -seminaarisarja käynnistyy maanantaina 30.5. ja jatkuu syyskaudella! Kyseessä on kolme seminaarin kokonaisuus ja ainutlaatuinen koulutusmahdollisuus, jossa pureudutaan joukkuelajien fysiikkavalmennukseen huippuammattilaisten johdolla.

Seminaarisarja koostuu kolmesta seminaarista, jotka toimivat jatkumona toisilleen muodostaen kurssikokonaisuuden vuoden 2022 aikana. Seminaareihin voi halutessaan osallistua myös yksittäin. Kaikki seminaariluennot järjestetään livenä Tampereella ja seminaarien aiheet ovat erittäin ajankohtaisia kaikille joukkuelajien parissa toimiville valmentajille.

Taitava Valmentaja -seminaarisarjan aiheena on Fysiikkaharjoittelu joukkuelajeissa, jossa lähdetään syväluotaavasti ominaisuusharjoittelun ja fysiikkavalmennuksen kysymyksien äärelle. Pohdimme miten huomioimme yksilön joukkueessa, kuinka tukea erilaisten ominaisuuksien kehittymistä ja miten ottaa lajispesifit taidot huomioon valmennuksessa. Avaamme aihetta kolmesta eri näkökulmasta:

 • Osa 1: Mistä hyvä harjoittelu koostuu? (maanantai 30.5.)
  — Mitä, missä, milloin harjoitellaan?
 • Osa 2: Laji- ja fysiikkavalmennuksen yhdistäminen (syksy 2022)
  — Kehon kyvyn nostaminen lajin vaatimalle tasolle
 • Osa 3: Urheilijan maksimisuorituskyky (talvi 2022)
  — Kuinka harjoituttaa urheilijat maksimiin ilman, että heitä rikotaan?

Taitava valmentaja -seminaarisarjan vetävät rautaiset fysiikka- ja ominaisuusvalmennuksen ammattilaiset Tommi Pärmäkoski ja Sami Lund. Tutustu koulututtajiin lisää täällä >>

Taitava valmentaja -seminaarin osallistumismaksu on 40€ /hlö /seminaari tai koko kolmen semonaarin sarja pakettina 108€ / hlö .

Tätä seminaarisarjaa ei kannata missata! Tule lisäämään osaamistasi, verkostoitumaan ja keskustelemaan tärkeiden aiheiden äärelle!

 • Osta yksittäinen seminaariosallistuminen tästä >>
 • Osta kolmen seminaarin pakettiosallistuminen tästä >>